måndag 1 maj 2017

Stora storlekar i Borås - #blogg100 dag 62


Jag bara måste få tipsa om en mysig, liten klädbutik som heter Zizzi. Det är ett dansk
företag, som har funnits i Sverige i ca 10 år. Dom säljer kläder för oss lite större, storlekar 42 - 56. Även om det finns större klädkedjor som har större storlekar också så känns Zizzi mer
personligt och trevligt. Den ligger på Österlånggatan 45, mellan Panduro och Kjell&co.

Utbudet är mellanstort, finns lite både för yngre och äldre. Personalen är urtrevlig och hjälpsam. Kommer med tips och förslag, olika synvinklar på hur man kan kombinera olika plagg osv. Dom har även haft, i samarbete med ett foto- och makeupföretag där man fick agera modell för en dag. Intresset var stort och många kvinnor fick känna sig vackra och speciella för en stund, inklusive jag själv.

Marina Moravcevic
Priserna varierar såklart, beroendes på plagg. Men finns nåt snyggt för dom flesta plånböcker. Fyra provhytter så man kan prova om man är det minsta tveksam, och kunnig hjälp att få vid behov. Drar man kläder i storlek större, tycker jag absolut man ska ta sig en titt in på Zizzi. Butiken överraskar!

Dom finns självklart också via internet, zizzifashion.se och butiken kan nås via nummer
033-10 48 03

Har ni vägarna förbi, slink gärna in

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 62, 1 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.
Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar