tisdag 30 maj 2017

Tivoli ända fram till nationaldagen - #blogg100 dag 91


Det är tivolidags i Borås och just nu byggs det för fullt på Hedvigsborgs IP. Det är Egedes Tivoli med ursprung i Norge och över 30 år i branschen som rullar in för att roa unga och gamla i Borås.Den 1 juni har man byggt färdigt och slår upp portarna och sedan blir det storslaget tivoli i sex dagar med avslutning under nationaldagskvällen.

Anders Kihl
Öppnar gör man som följer:
1 juni kl 17.00
2 juni kl 17.00
3 juni kl 13.00
4 juni kl 13.00
5 juni kl 17.00
6 juni kl 12.00

Du har således i princip hur många chanser som helst att uppleva tokiga åkturer, glädje och sann tivoliatmosfär.

Mer information om Egedes, massor av bilder m m hittar du på egedes.com.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 91, 30 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar