fredag 2 juni 2017

Lata söndagar på Textile Fashion Center - #blogg100 dag 94


Vad brukar du göra på söndagar? Är det jobbångesten som kommer smygande, träningspaniken eller det dåliga samvetet över tvätthögen du borde ha fixat? På Textile Fashion Centers finns inga tvätthögar, pekpinnar eller krav och ångesten lämnar du hemma.


För ett tag sedan öppnade Borås City, i en uppmärksammad kampanj, upp stadskärnan och butikerna i allt högre utsträckning på söndagar. Tillsammans utökar vi nu stadskärnan och kompletterar med konceptet som vi sedan länge kallat Lazy Sunday på Textile Fashion Center. Kanske börja söndagen med en skön och lugn brunch på The Company med massor av godsaker som avnjuts i härlig miljö, ta en shoppingsväng på stan och kom tillbaka till Textile Fashion Center för att utforska Navet tillsammans med kidsen eller njuta av utställningar på Textilmuseet.


Frida Stålhandske
Under sommaren är bara den härliga miljön utmed Viskan en upplevelse i sig, kom förbi och pausa med en god kaffe i solen, träffa vännerna och häng runt. Skulle mot förmodan jobbångesten bli för hård, så bär med dig laptopen då. Lutgränd erbjuder stans kanske skönaste loungehäng för en stunds mailsvarande eller det där protokollet som måste skrivas.

Vi ses - ha en lat söndag!​

Du har väl förresten sett att vi nyligen släppt en helt ny webbplats för Textile Fashion Center. Kolla in textilefashioncenter.se för mer information och följ oss gärna i sociala medier.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 94, 2 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar