söndag 4 juni 2017

Stora förväntningar och idéer inför Rollerderby på SM-veckan - #blogg100 dag 96

Foto: Images by Marie
Att det är ett stort ansvar
När jag 2014 var på tryouot för Borås första Roller derby lag hade jag ingen aning om att jag tre år senare skulle sitta med i ett så stort projekt som SM veckan, det är det största projekten som jag varit med om och även om jag tog en paus från åkandet ville jag ändå använda min tid och vara delaktig.

Det har hittills varit en fantastisk resa men också en stressig resa, det går upp och ner, det är panik innan lugnet och ibland infinner sig lugnet även fast det borde vara panik. Vi har fått fantastisk hjälp av SISU i form av stöd från vår kontakt samt fått gå en WW24 utbildning som gjorde att vi kunde planera bättre, kunna samla alla ”måsten” på en och samma plats. Man får också en bättre självkännedom om hur man agerar i vissa situationer, det vi planerat för är så nära nu. Det är bara en månad kvar tills det smäller, tills det blir allvar på riktigt och då får vi även facit och betyg på vårt arbete.

Candra Wendel
Förväntningarna är stora, ideérna är stora, det här kommer ändå att bli den största SM veckan hittills med 50 olika sporter som deltar. Roller derbyn kommer hålla igång i Ishallen den 1-2 juli, 2014 hade SM veckan ca 50 000 åskådare varav över 30 000 boråsare (38% turistandel) som tillsammans gjorde 137 000 besök på tävlingarna och detta vore ju fantastiskt att slå under SM veckan 2017.

För Stich City Rollers betyder även SM veckan en fantastisk möjlighet till att hitta nya medlemmar till vår förening, fler goa derby älskare som vill vara med på resan från Borås första Roller Derby lag till Borås Största Roller Derby förening.

Vi ses i juli!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 96, 4 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar