onsdag 7 juni 2017

Visst är Borås årets sommarstad - #blogg100 dag 99


Det är dags att utse årets sommarstad. Det är sajten reseguiden.se som gör det varje år sedan ett antal år tillbaka genom ett röstningsförfarande där vem som helst kan nominera sin favoritsommarstad och lämna en kort motivering.

- Ja det är faktiskt tionde året vi utser årets sommarstad. Jag jobbar på Reseguiden i Göteborg och är den enda stolta boråsaren på kontoret. Nyligen startade vi årets tävling och jag tänker att den här gången borde väl Borås kunna få en framskjuten placering. Varför skulle inte Borås kunna hamna högt? Vi har djurparken, Sommartorsdagarna och massor av fantastisk street art, bara för att nämna några grejer med Borås, säger Frida Krantz, sökmarknadsförare på reseguiden.se.

Vi kan bara instämma med Frida. Borås är fantastiskt och har verkligen blivit en underbart vacker sommarstad sprudlande av aktiviteter och evenemang.

Så här skriver reseguiden.se på sajten:

Anders Kihl
Rösta och vinn!
Nu är det dags att utse Årets Sommarstad 2017 och omröstningen pågår mellan 30 maj och 12 juni. Förra året vann Kalmar tätt följt av Halmstad och Västervik. Vilken sommarstad vinner i år? Var med och rösta fram din favorit!

I år är det dessutom tioårsjubileum och det firar vi med två tävlingar och fina vinster från Hotel Tylösand. Tävla genom att tipsa om en upplevelse i din sommarstad i samband med röstning, eller lägg ut en bild på din sommarstad på Instagram. Årets sommarstad 2017 och vinnarna av tävlingarna utlyses onsdag 14 juni.

Se till att just din favoritstad vinner genom att sprida Årets Sommarstad 2017 till dina nära och kära. Lycka till!

Rösta nu!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 99, 7 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar