måndag 21 maj 2018

Mångfald, kreativitet och entreprenörskap under FashionDays 2018


Från den 30 maj till den 2 juni anordnar vi på Marketplace Borås FashionDays 2018 i samarbete med organisationer och företag i stan. Vår tanke med arrangemanget är att visa upp den mångfald av kreativitet och entreprenörskap som finns i stadens textil och modebransch.

Det finns mycket att upptäcka i Sveriges textil och modehuvudstad och Marketplace Borås har som uppgift att skapa en affärsarena med syfte att genom samverkan skapa nätverk för att stärka branschen såväl lokalt som nationellt och internationellt. Detta gör vi huvudsakligen genom event och möten.

FashionDays är det största och det mest publika vi gör under året och det hade inte gått att genomföra utan engagemanget från stadens organisationer och näringsliv. Med över 50 programpunkter så finns det mycket spännande att se och uppleva. Gå in och titta på fashiondays.nu för komplett program.

Vi avslutar kvällarna med Textilbaren, där man kan träffa branschkollegor och bekanta under trevliga former, alla är naturligtvis välkomna! Textilbaren håller till i The Wine and Coffee Company på onsdagen och i restaurang The Food Company på torsdag och fredag. Det ryktas om en Modequiz på torsdagen, så samla ihop ett gäng och kom och testa era kunskaper. Textilbaren kör mellan kl 17 – 19 dessa dagar. 
Patrik Wermelin

Vi vill också highlighta lördagens klädswopping och modevisnings event i Marketplace Arena, som sedan avslutas med en loppis där man kan fynda kläder och accessoarer. Allt överskott går till Världsnaturfondens arbete för världens hav. Mer info om klädswoppingen hittar ni här.

Välkomna till oss på Textile Fashion Center!

Hoppas vi ses i vimlet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar