måndag 28 maj 2018

Vi testar Quality Outlet Åhaga 2018


Quality Outlet Åhaga slog upp på portarna för första gången 2010 och har sedan dess blivit en tradition i Borås, och en stor besöksanledning under sommaren för boråsare och tillresande shoppingsugna. 2018 är inget undantag och i början av maj öppnade outleten för nionde raka säsongen.

Lokalerna på Åhaga är som gjorda för den här typen av event och jag vill påstå att vi har Sveriges i särklass snyggaste outlet. De forna lokstallarna med enorm takhöjd och sin rustika miljö framhäver verkligen produkterna. Allt snyggt förpackat med ett antal shop in shops, LED-skärmar och precis som förra året nyttjas nu även Lokverkstan, det som till vardags är restaurang för att utöka shoppingupplevelsen.

På enorma 3.500 kvadratmeter finner du alltifrån 1.000 styles från massor av varumärken till heminredning, solglasögon, möbler och mycket mycket mer. Även i år är NA-KD huvudpartner för outleten men som vanligt erbjuder man ett antal nyheter och för första gången är Gina Tricot och Ellos med under Quality Outlet Åhaga.

För egen del brukar jag göra besök med jämna mellanrum. Sortimentet uppdateras på daglig basis när man packar upp nya varor så det är absolut värt att komma tillbaka flera gånger under säsongen. Passa på att göra ett besök nu lagom till examenstider och kitta dig och hela familjen med fina examens-/studentkläder eller varför inte hitta presenterna till den som tar studenten/examen eller gå-bort-gåvan till sommarfesten.

Anders Kihl
Massor av kända varumärken (från bl a NA-KD, Gina Tricot, Ellos, Country Dreams, Stayhard, Ljung, Spira, Abecita, Salming, Erla of Sweden, Swegmarks och många många fler) till otroligt låga priser i fantastisk miljö, kan det bli bättre? Knappast! Upp till 80% nedsatta priser, smaka på den.

Mer information och öppettider (öppet dagligen fram till 5 augusti) på outletahaga.se och uppdaterad information om nyinkommet på facebook och instagram.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar