tisdag 26 juni 2018

Snacka Borås med oss i sommar!


Hej. I sommar flyttar vi ut, för att möta dig i Borås. På badplatser, besöksmål, evenemang, shoppingupplevelser, ja vi finns där. Satsningen är en del i ett projekt där vi förbättrar vår besöksservice för att kommunicera Borås på ett bättre och modernare sätt. Vi tror på att möta dig där du är!

Varje vardag, hela sommaren kommer vi åka runt med vår vackra och miljövänliga mobila InfoPoint-cykel a k a "Boråshojen" för att prata med dig om Borås, svara på frågor, ge dig restaurangtips eller reda ut andra saker du undrar över kring upplevelser i Borås.

Vi kommer ladda cykeln med intressanta broschyrer, kartor som visar stan, den offentliga konsten i Borås och mycket mer. Men kanske allra mest vill vi snacka Borås och ge dig svar på dina frågor. Vi kommer att ha med oss surfplattor för att enklare kunna visa upp intressanta saker, skicka länkar till dig o s v. Under sommaren kommer du också kunna köpa små Boråssouvenirer och våra 48-timmarsbiljetter med upplevelser för hela familjen i Borås.

Anders Kihl
Varje vecka besöker vi olika platser och vi alternerar på för- och eftermiddag. På boras.com/borashojen hittar du ett uppdaterat schema över var du hittar oss varje dag.

Vi förbehåller oss rätten att ändra plats med anledning av väderförhållanden. Du är självklart även välkommen att besöka oss på Borås Tourist Center (vid resecentrum) eller någon av våra fasta Infopoints. Ringer gör du på 033-35 70 90 och föredrar du sociala medier så skicka ett meddelande till oss via vår facebooksida.

Vi kan allt om Borås, nästan! Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar