söndag 5 augusti 2018

Borås Night Trail - ett traillopp som är här för att stanna.


Efter en sommar fylld med sol och värme tror vi att många ser fram emot att springa under lite svalare förhållanden. Vad passar då inte bättre än att springa på senare på kvällen med pannlampa i Kypeskogens mörker? Liksom tidigare år har Borås Night Trail två bansträckningar att välja på: 6 km för den som vill testa på den häftiga upplevelsen att springa i pannlampans ljussken genom skogens mörker och 15 km för den lite mer vane motionären som vill ha en riktig utmaning.

I år fortsätter vi med vår lagtävling, Night Team, där man i lag om fyra personer tävlar om den lägsta sammanlagda placeringen. Vi i projektgruppen ser fram emot att åter igen få uppleva det magiska pärlband av pannlampor som bildas runt Kypesjön när starten går, samt att få möta alla glada och stolta deltagare efter målgång.

Nytt för i år är att alla löpare kommer att få den unika Borås Night Trail gympapåsen i reflexfärg, som syns extra bra i mörkret. Skogspartners kommer att ha hand om en av banans vätskestationer, vilket kommer bli en rejäl stämningshöjare i skogen. Efter målgång får samtliga en proteinbar från Barebells och priser till de främsta sponsras från Fotriktigt, Shape Center Brämhults Gård och LEDX. Bland vinnarna i våra fyra klasser - dam/herr 6 eller 15 km - lottas det ut en LEDX Kaa 2000 (värde 3100 SEK). 


Sina Seipel
Spana gärna in vår hemsida där det finns mer information om loppet och anmälan. https://borasnighttrail.com/

Anmälan är redan öppen och vi hoppas på att många rutinerade men också nya löpare kommer prova löpning i mörker - det nya svarta!

Välkommen till Borås Night Trail 1:a september 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar