onsdag 5 september 2018

Run of Hope skapar glädje och hopp


På lördag den 8 september kl 11.00 går starten för Borås andra Run of Hope. Deltagarna har alla en sak gemensamt, samtliga är med och bidrar i kampen mot barncancer. Anmälningsavgiften om minst 50 kronor går oavkortat till Barncancerfonden. Sex lokala företag har gått med som sponsorer och i skrivande stund är insamlingen uppe i 32 600 kronor. Bakom initiativet står Barncancerfonden. Den 8 september arrangeras Run of Hope på ett flertal platser runt om i Sverige.

Förra året arrangerades Run of Hope i Borås för första gången, då ägde evenemanget rum på Kransmossen och över 300 personer dök upp för att vara med och bidra. Förra årets slutsumma uppgick till 31 796 kronor. Evenemanget överträffade alla våra förväntningar och vårt mål på ynka 1500 kronor kändes i början väldigt långt bort, men på bara några dagar hade flera anmält sig till evenemanget och insamlingen ökade varje dag.

Jacqueline Karlsson och Linnéa Hemmarö 
I år har vi valt att lägga Run of Hope i centrala Borås med förhoppningen att fler ska kunna delta. Loppet är 3,5 km långt och sträcker sig längs med viskanpromenaden. Man väljer själv om man vill promenera, jogga eller springa. I stadsparken arrangeras även ett knattelopp för alla små.
Vi som arrangerar Run of Hope i Borås heter Jacqueline Karlsson och Linnéa Hemmarö.

Vill du anmäla dig eller skänka pengar till insamlingen? Gå in på vårt event. Markera gärna kommer och/eller dela vårt facebookevent för att skapa större uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar